Pesci (vis gerechten)
160 Salmone alla grilia
- Zalmmoot
van de gril
161 Salmone pescatore
- Zalmfilet met garnalen in een romige tomatensaus
163 Gamberoni
- Grote garnalen geblust in witte wijn met tomatensaus en knoflook
164 Gamberoni vino Bianco
- Grote garnalen
in een witte wijn saus
165 Nijlbaars alla gorgonzola
- Nijlbaars met
gorgonzolasaus
167 Filetto di sogliola gorgonzola
- Zeetong filet bereid met gorgonzola saus en kappertjes
168 Filetto di sogliola vino bianco
- Zeetong filet met
witte wijn saus
169 Filetto di sogliola Parmiggiana
- Zeetong filet in roomsaus met
parmezaanse kaas
170 Trota di salmone
- Zalmforel met
tomatensaus en kappertjes
171 Trota di salmone vino bianco
- Zalmforel met witte wijn saus
173 Misto di pesce alla grilgia
- Zalmfilet, gamba’s en sardientjes van de gril