Pesci (vis gerechten)

160 Salmone alla grilia

  • Zalmmoot
    van de gril

161 Salmone pescatore

  • Zalmfilet met garnalen in een romige tomatensaus

163 Gamberoni

  • Grote garnalen geblust in witte wijn met tomatensaus en knoflook

164 Gamberoni vino Bianco

  • Grote garnalen
    in een witte wijn saus

165 Nijlbaars alla gorgonzola

  • Nijlbaars met
    gorgonzolasaus

167 Filetto di sogliola gorgonzola

  • Zeetong filet bereid met gorgonzola saus en kappertjes

168 Filetto di sogliola vino bianco

  • Zeetong filet met
    witte wijn saus

169 Filetto di sogliola Parmiggiana

  • Zeetong filet in roomsaus met
    parmezaanse kaas

170 Trota di salmone

  • Zalmforel met
    tomatensaus en kappertjes

171 Trota di salmone vino bianco

  • Zalmforel met witte wijn saus

173 Misto di pesce alla grilgia

  • Zalmfilet, gamba’s en sardientjes van de gril

Onze visgerechten worden geserveerd met aardappelen uit de oven,
groente van de dag of spaghetti alla aglio en een salade.