Carne (vlees gerechten)

138 Scaloppina milanese

  • Gepaneerde
    varkensschnitzel

139 Scaloppina val dóstana

  • Varkensschnitzel bedekt met ham,
    kaas, ananas en roomsaus

140 Scaloppina contadino

  • Varkensschnitzel met champignons,
    ui,spek en room

141 Scaloppina di funghi

  • Varkensschnitzel met
    romige champignonsaus

142 Scaloppina gorgonzola

  • Varkensschnitsel
    met gorgonzola

143 Scaloppa contadino

  • Varkenshaas met champignons,
    ui,spek en room

145 Scaloppa val dóstana

  • Varkenshaas bedekt met ham,
    kaas, ananas en roomsaus

146 Entrecóte al burro

  • Entrecote van de gril
    met kruidenboter

147 Entrecóte zingare

  • Entrecote met ui, champignons,
    paprika en napolitana saus

148 Entrecóte contadino

  • Entrecote met champignons,
    ui, spek en room

152 Filetto al burro

  • Ossenhaas van de gril
    met kruidenboter

153 Filetto al pepe

  • Ossenhaas in roomsaus
    met peperkorrels

154 Filetto alla gorgonzola

  • Ossenhaas met
    gorgonzola saus

155 Filetto di pollo con peperoni

  • Kipfilet met paprika, knoflook
    en ui in een tomaten saus

156 Filetto di pollo con spinaci

  • Kipfilet gevuld met spinazie, parmaham en mozzarella met hierover een roomsaus

157 Filetto di pollo gorgonzola

  • Kipfilet met
    gorgonzola saus

158 Entrecote al gorgonzola

  • Entrecote met paprika, knoflook
    en ui in een tomaten saus

Standaard wordt het rundvlees medium bereid.
Wilt u het rood of doorbakken hebben, graag even doorgeven.
Al onze vleesgerechten worden geserveerd met aardappelen uit de oven, verse groente of spaghetti alla aglio en een salade.