Pesci (vis gerechten)

160 Salmone alla grilia

  • Zalmmoot
    van de gril

161 Salmone pescatore

  • Zalmfilet met garnalen
    in een romige tomatensaus

163 Gamberoni

  • Grote garnalen geblust in witte wijn
    met tomatensaus en knoflook

164 Gamberoni vino Bianco

  • Grote garnalen
    in een witte wijn saus

167 Filetto di sogliola gorgonzola

  • Zeetongfilet bereid met
    gorgonzola saus en kappertjes

168 Filetto di sogliola vino bianco

  • Zeetongfilet met
    witte wijn saus

169 Filetto di sogliola Parmiggiana

  • Zeetongfilet in roomsaus
    met parmezaanse kaas

173 Misto di pesce alla grilgia

  • Zalmfilet, gamba’s en sardientjes van de gril

Al onze visgerechten worden geserveerd met aardappelen,
groente van de dag of spaghetti alla aglio en een salade.